Mengenai Kami

Smooth Melody
Sdn Bhd


SMOOTH MELODY SDN BHD adalah syarikat pemberi pinjam wang berlesen yang diluluskan oleh Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjam Wang 1951.

Kakitangan kami di SMOOTH MELODY SDN BHD. mempunyai pengalaman yang terbaik untuk membantu anda dalam kemudahan pinjaman wang. Kami mengkaji, memperbaiki dan memberi perkhidmatan kami yang terbaik bagi membantu mereka yang menghadapi masalah kewangan supaya masalah tersebut dapat diselesaikan secara efektif.

Kami juga menawarkan perkhidmatan pinjaman wang dan penyelesaian dari segi penjimatan yang paling inovatif.

Perniagaan kami berpusat pada hubungan, dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh kami adalah terbaik dalam melayani keperluan pelanggan.


Semua profil pelanggan akan didaftarkan secara peribadi & sulit. Kami memberikan jaminan bahawa anda boleh menyerahkan semua masalah kewangan anda kepada kami.

Syarikat kami ditubuhkan bertujuan untuk menyediakan perkhidmatan pinjaman kepada individu-individu yang memerlukan bantuan kewangan dengan segera.

Peminjam mempunyai pelbagai jenis skim pinjaman untuk dipilih bergantung kepada jumlah kelulusan pinjaman dan tempoh bayar balik. Syarat-syarat untuk pembayaran balik berlainan mengikut skim ansuran yang berbeza dengan kadar faedah yang rendah dan murah untuk mengurangkan beban kewangan peminjam.


Perujuk yang membawa peminjam kepada syarikat kami juga boleh mendapat komisen jika permohonan pinjaman mendapat kelulusan dari syarikat kami. Kami merupakan sebuah syarikat pinjaman yang boleh diyakini yang menawarkan pinjaman segera dan pinjaman peribadi di Malaysia.

Hubungi Kami